Helping The others Realize The Advantages Of su tesisatçısı

Wiki Article

Sayın Necmiye hanım, acil olarak su kaçağı tespiti yapılarak sorunun sebebi bulunmalı ve onarımı yaptırılmalıdır, protesisat olarak su kaçaklarını kırmadan noktasal olarak bulmaktayız ayrıca yaptığımız onarımlarımız da one yıl garantilidir, İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz bulunmaktadır. Bizleri arayarak hızlı çözüm sağlayabilirsiniz.

Termal kamera ile su tesisatının geçtiği alan tespit edilir ve ardından akustik dinleme cihazı ile tekrar gerekli kontroller sağlanır. Böylelikle su sızıntısını noktasal olarak tespit etmiş oluruz.

Bunun sebebinin su kaçağı olması gerekmez mi? Ayrıca, banyoda olan bir tıkanıklıkta nasıl olurda bizim tuvalet etkilenir? Normalde üst katın banyosunda sorun varsa hemen altında bulunan bizim banyonun tavanında su akması gerekmez mi ama tuvaletin tavanından akıyor.

Bu cihazlar, duvarların arkasındaki su birikintilerini veya gizli borulardaki sızıntıları tespit etmede oldukça etkilidir.

Termal kameralar, kaçakların yerini sıcaklık tespiti ile yapar. Belli bir alana tutulduğunda sıcak su boruları içerisindeki sıcaklığı tespit ederler.

Bu cihazların kullanımları ve alanları birbirinden farklıdır. Firmamızda hizmet sağlayan uzman kadromuz bu cihazların nasıl kullanıldığı hakkında gerekli eğitimi alarak yeterli bilgiye sahiptirler. Bu nedenle ekiplerimiz kısa zaman içerisinde, kırmadan su kaçağının nereden geldiğini rahatlıkla tespit eder ve gereken işlemleri yapar.

Bu sebepten dolayı uygun fiyatla hizmet vermenin de bir sınırı vardır. Bu alanda su tesisatçısı bir piyasa oluşmuştur. Söz konusu piyasanın altında hizmet su kaçağı tespit veren 100 firmadan ninety’ı kişileri mağdur etmektedir. Su kaçağı tespiti konusunda bir firmayla çalışmadan önce referanslarına göz atmanızı öneriyoruz.

Acil Tesisatçı Ustası İstanbul / Ankara / İzmir su, doğalgaz mekanik tesisat işlerinizde arıza tamir bakım işlerinizi yapıyor

Cihazla Su Kaçağı Bulma: Akustik dinleme cihazları ve termal kameralar gibi modern day cihazlar kullanarak su kaçağını hızlı ve doğru şekilde tespit ediyoruz.

Tesisatta su kaçağı nasıl anlaşılır bunu anlamak için su kaçağı belirtileri çabuk ortaya çıkar mı? Su kaçağının olduğunu anlamanız için ya alt komşudan şikayet ya da evde bir yerlerde kabarma olmalıdır. Su kaçağının olduğunu anladığınız andan itibaren hızlı davranın.

Su Kaçağı Tespiti: Duvarlarınızda veya zemininizde su kaçağı olup olmadığını akustik su tesisatçısı dinleme cihazları ve termal kameralar ile tespit ediyoruz.

Evim 3 katlı tripleks villa. Evimin orta katında 3 oda ve merdiven holünde bir banyo/tuvalet bulunmakta. Havalandırma boşluğu banyo içinde yer almaktadır. Ortadaki odanın tavanında köpük ile takviye mevcut. su kaçak tespiti Yoğun ve uzun süreli yağış olduğunda bu odanın tavanında damlama şeklinde su akışı oluyor. Tavanda ufak delikler açtığımda suyun bu deliklerden tahliye olduğunu gözlemledim. Yukarıda bahsettiğim durum tesisat kaynaklı bir dilemma değildir.

Profesyonel Ekip Firmamızın yaptığı işlerde başarılı olmasının arkasında su kaçak tespiti yatan en büyük etken profesyonel ekiplerimizdir.

one- Birinci sebep üst kat komşunuzun banyodaki fayanslarının arasından alt kata su sızmasıdır. Bu durumda alt katın tavanında sürekli su akıyor olmaz.

Report this wiki page